2018. január 1., hétfő

T. C. Lang: A Lámpás nyomában




Egy ​halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.
Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?
Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.
Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.
Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…
Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!

Hónapok óta várakozik ez a könyv a könyvolvasómon és valamilyen oknál fogva (legfőképpen időhiány) eddig nem olvastam. Valahogy mindig háttérbe szorult.
Sajnos!
Bizony sajnos, mert már nagyon bánom, hogy nem olvastam hamarabb. Csodás világba repített az írónő, az angyalok világába. Némi misztikum, romantika, izgalom. Mindenből pont annyi amennyi kell.

A szereplők szenzációsak. Sarah a mindig kedves "szomszéd lány".  Aki valójában nagyon is talpraesett és szuper csajszi. Akit könnyű szeretni/kedvelni. Hatalmas szíve van a csajnak, ez a szerencséje Ronnak :)

Ronael, végre egy főszereplő akit nem szuperszexinek álmodtak meg, hanem csak egyszerűen vonzónak :) Annyira zárkózott és komoly volt, rácsodálkozott a világra. Érdekes lehetett több ezer év után emberi testet ölteni. Szívesen olvastam volna a gondolatairól, az érzéseiről. Mind Sarah-val, mind a világgal kapcsolatban. 
A mellékszereplők is érdekesek voltak. Talán Lucifer a leginkább, hmmmm. Nos, ha egy férfi igazán szeret ...

Nagyon jól lett felépítve a könyv. Nem volt unalmas, sőt a vége felé már nem is bírtam letenni. Kíváncsi voltam mi fog történni. Nagyon érdekelt miként is oldódik meg a fiatalok élete. Ennél jobb lezárást képzelni se tudtam volna.

Örömmel olvasnék még az írónőtől, remélem lesz még rá lehetőségem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése